About RNS Brainsolutions

RNS Brainsolutions  is ontstaan als initiatief van de tweelingzussen Rianne Schorel en Nanja Schorel. Gedreven door hun eigen persoonlijke ervaring, wilden zij het onmogelijke mogelijk maken door positiviteit voor hen te laten werken. De manier waarop zij geleerd hebben de obstakels uit hun leven te overwinnen, willen zij graag delen met anderen die ditzelfde verlangen hebben.

Nanja kreeg 12 jaar geleden een zware burnout en Rianne Schorel liep in 2008 een blessure aan haar hoofd op, tijdens het spelen voor Ado Den Haag. Een lange weg volgde voor Rianne om te herstellen van de opgelopen whiplash en hersenschudding. Mede door de onafgebroken steun van haar zus Nanja, was zij in staat de uitdagingen aan te gaan die ze op de weg naar herstel tegenkwam. Na een jarenlange strijd volgde een volledig herstel voor Rianne en was zij in staat een nieuwe bladzijde in haar leven om te slaan. Met de oprichting van RSN Brainsolutions willen Rianne en Nanja ook anderen die lijden als gevolg van breinproblematiek, laten delen in de overwinning die zij gehaald hebben.

Met een mix van innovatie, onderzoeksgerichte oplossingen en gedegen expertise, biedt RNS Brainsolutions de nieuwste neurofeedback apparatuur.

Met een mix van innovatie, onderzoekgerichte oplossingen en expertise, biedt RNS Solutions oplossingen die u kunnen helpen de #Invisible Injury te bestrijden en overwinnaar te worden in het spel van het leven.